&dr; Přeskočit na hlavní obsah

Jídlo není věda

Hlavní navigace

  • Úvodní stránka
  • Úvodní stránka
Home › Archive for Seriál „Manuál zákazníka“

Rubrika: Seriál „Manuál zákazníka“

Výhercem soutěže je…

Od Ing. Marcela Grecová Publikováno 18. 3. 2014 Zaúčtováno v Seriál „Manuál zákazníka“

Dnešní soutěžní otázka byla celkem zapeklitá. Kolik soli sní průměrný Čech ročně? A jaké množství je doporučováno dle WHO? Jdeme počítat! Denně sní průměrný Čech 14-15 gramů soli. Za rok se to všechno hezky znásobí a vyjde neuvěřitelné číslo – …

Výhercem soutěže je… Přečtěte si »

Šmoulobraní

Od Ing. Marcela Grecová Publikováno 5. 9. 2013 Zaúčtováno v Děti a jídlo, Seriál „Manuál zákazníka“

Máte nějaké rituály? Já jeden mám: téměř každý všední den po odevzdání části dětí doškolek absolvuji stejnou cestu domů. Jdu pro ovoce a zeleninu, pak k pekaři a pak k řezníkovi. Nedávno jsem byla unavená a zkrátila jsem si cestu přes jeden …

Šmoulobraní Přečtěte si »

Genetická modifikace jak vyšitá!

Od Ing. Marcela Grecová Publikováno 22. 4. 2013 Zaúčtováno v Seriál „Manuál zákazníka“

Můj oblíbený obchod opět nezklamal. Pokaždé tam najdu perlu. Jen by tam těch perel nemuselo být vždycky tolik pohromadě. Tentokrát jsem objevila luxusní jahody ve tvaru rajčátek. Že by povedená genetická modifikace? A za pouhých 9 korun českých! Plesnivé kousky …

Genetická modifikace jak vyšitá! Přečtěte si »

Manuál zákazníka: balené potraviny

Od Ing. Marcela Grecová Publikováno 29. 3. 2013 Zaúčtováno v Seriál „Manuál zákazníka“

Další miniseriál je tady. Tentokrát se zaměřím na nakupování – posvítíme si na etikety balených potravin. Inspirovala jsem se v jednom nedalekém obchodě. Mají tam pokaždé spoustu chyb, které by se daly vytknout. A je k neuvěření, že pokaždé je …

Manuál zákazníka: balené potraviny Přečtěte si »

Nejnovější příspěvky

  • Jídelníček
  • Šokující titulek odhaluje starou známou věc
  • What is WHO?
  • Švestky…
  • Jak uživit čytři hladové krky

Témata

  • Aditiva (15)
  • Chemie je všude kolem nás (17)
  • Cukry a sladidla (10)
  • Děti a jídlo (34)
  • Hygiena v kuchyni (8)
  • Luštěniny (8)
  • Maso a masné výrobky (7)
  • Mléčné výrobky (12)
  • Nezařazené (5)
  • Ovoce a zelenina (22)
  • Pitný režim, životospráva (10)
  • Recepty (19)
  • Seriál „Cesta mléka na váš stůl“ (3)
  • Seriál „Manuál zákazníka“ (4)
  • Seriál „Upeč třeba chleba“ (4)
  • Těstoviny (3)
  • Tuky (20)

Archivy

  • Květen 2016 (1)
  • Leden 2016 (1)
  • Říjen 2015 (2)
  • Srpen 2015 (1)
  • Červenec 2015 (3)
  • Červen 2015 (1)
  • Březen 2015 (3)
  • Únor 2015 (2)
  • Leden 2015 (3)
  • Prosinec 2014 (2)
  • Listopad 2014 (1)
  • Srpen 2014 (1)
  • Červenec 2014 (1)
  • Červen 2014 (2)
  • Květen 2014 (2)
  • Duben 2014 (5)
  • Březen 2014 (4)
  • Únor 2014 (3)
  • Leden 2014 (3)
  • Prosinec 2013 (2)
  • Listopad 2013 (5)
  • Říjen 2013 (7)
  • Září 2013 (8)
  • Srpen 2013 (1)
  • Červenec 2013 (2)
  • Červen 2013 (5)
  • Květen 2013 (5)
  • Duben 2013 (3)
  • Březen 2013 (7)
  • Únor 2013 (5)
  • Leden 2013 (7)
  • Prosinec 2012 (6)
  • Listopad 2012 (4)
Veškeré články uveřejněné na těchto webových stránkách vyjadřují výhradně osobní názory a postřehy autorky.
& 2022 Jídlo není věda | Powered by Responsive Theme