Archiv rubriky: Maso a masné výrobky

Jídelníček

What is WHO?

Taky jste to slyšeli? WHO vydalo zprávu, že jíst slaninu je stejně rizikové, jako kouřit. Je to znepokojující, nebo ukliďnující a můžu si zapálit? Rozhodně to je zpráva k zamyšlení. Kdo za tou zkratkou WHO stojí? A je ta zpráva důvěryhodná?

Což takhle dát si kuře?

Ještě váháte co udělat dnes k večeři? Co takhle dát si kuře! Čerstvá česká kuřátka jsou rozhodně bez antibiotik, hormonů a jiných krutostí. A jestli jste viděli také video odkudsi, kde vstřikují vodu do stehen kuřat, tak klídek.  To video

Kuřecí phở pro matky

Další mezník v životě matky na RD překonán – kamarádka Julie mě učila jak uvařit kuřecí Phở, vietnamskou polévku. Zdůraznila, že to není úplně ta pravá Phở, protože na tu nemáme dost času a moje děti by asi pálivou variantu nejedly.

Jak dlouho vydrží v mrazničce svatební dort?

V minulém díle jsem shrnula výhody mražení i rizika neuvaženého mražení (ideální je stabilní teplota – 18 °C). Dostala jsem mnoho dotazů co a hlavně jak dlouho se může v mrazáku uskladňovat a tak jsem vyrobila přehlednou tabulku. Z ní si

Top