Výroba švédských masových kuliček

Výroba švédských masových kuliček

Dnešní díl sepsal externí spolupracovník Samuel (čerstvých 5 let). Dočtete se údajně hlavně o výrobě masových kuliček. Dále se autor zaměřil na chov vepřů na farmě a snášení vajec slepicemi.

Tímto děkuji Samuelovi za spolupráci a těším se na další nápadité příběhy o potravinách.

Samíkův článek o mase

Komentáře

Na stránkách najdete články nabité zajímavostmi o jídle, bez růžových brýlí a objektivně. Jsem absolventkou VŠCHT Praha, oboru Technologie potravin (2010) a Specializace v pedagogice (2013). Od dubna 2013 se snažím popularizovat chemii skrze projekty The Chemistry is all around us-network, Noc vědců 2013, 2014, Vědu v ringu, programu AMGEN Teach aj. Nově jsem součástí projektu Scichallenge, který se právě rozbíhá. To vše pod hlavičkou VŠCHT. Hrozně ráda v rámci práce jezdím na konference po Evropě a sbírám znalosti od zkušenějších. Ale hlavně, jsem maminkou čtyř dětí.