Trendy vaření

Minulý týden mě oslovil bezvadný potravinářský výrobek – vajíčka připravená jako polotovar. Proč se zaměstnávat přemýšlením, jak dlouho vejce vařit, když si je můžeme vlastně připravit podle návodu na obalu! Sice stojí výrazně více, ale to je fuk!

A pak jsem obejvila naprostou novinku a údajný hit sezóny – lasagne uvařené v myčce na nádobí. S takovou kuchyňskou úpravou můžeme ušetřit peníze za energii. Sice to nejspíše nebude vůbec tak lahodné a křupavé jako z trouby, ale ušetříme!

A nejlepší je koupit si ke svačině vejce-polotovar a k obědu uvařit lasagne v myčce a budeme trendy a navíc rozpočet nic nepozná :). Ať žijou trendy ve vaření, obzvláště ty s děsně cool! Lasagním zdar a vejcím nazdar. Já budu asi děsná konzerva a těmto trendům se obloukem vyhnu.

Komentáře

Na stránkách najdete články nabité zajímavostmi o jídle, bez růžových brýlí a objektivně. Jsem absolventkou VŠCHT Praha, oboru Technologie potravin (2010) a Specializace v pedagogice (2013). Od dubna 2013 se snažím popularizovat chemii skrze projekty The Chemistry is all around us-network, Noc vědců 2013, 2014, Vědu v ringu, programu AMGEN Teach aj. Nově jsem součástí projektu Scichallenge, který se právě rozbíhá. To vše pod hlavičkou VŠCHT. Hrozně ráda v rámci práce jezdím na konference po Evropě a sbírám znalosti od zkušenějších. Ale hlavně, jsem maminkou čtyř dětí.

Označeno v Hygiena v kuchyni, Těstoviny