Slanina – anebo taky něco úplně jiného

slanina

slanina

Je tohle ještě vůbec slanina? Jasně že ano, ale některé suroviny bych si klidně odpustila. Nevýhoda nákupu online je, že není možné u všech výrobků číst předem složení a dobu spotřeby, vybrat si podle vůně, vzhledu aj…

Nejlepší složkou je stejně ten glutamát sodný – v masném výrobku je prostě nejoriginálnější složkou! Nebo snad zahušťovadlo? Zahuštěná slanina, mňam.

Dobrou chuť…

Komentáře

Na stránkách najdete články nabité zajímavostmi o jídle, bez růžových brýlí a objektivně. Jsem absolventkou VŠCHT Praha, oboru Technologie potravin (2010) a Specializace v pedagogice (2013). Od dubna 2013 se snažím popularizovat chemii skrze projekty The Chemistry is all around us-network, Noc vědců 2013, 2014, Vědu v ringu, programu AMGEN Teach aj. Nově jsem součástí projektu Scichallenge, který se právě rozbíhá. To vše pod hlavičkou VŠCHT. Hrozně ráda v rámci práce jezdím na konference po Evropě a sbírám znalosti od zkušenějších. Ale hlavně, jsem maminkou čtyř dětí.

Označeno v Aditiva, Chemie je všude kolem nás