Genetická modifikace jak vyšitá!

rajčataMůj oblíbený obchod opět nezklamal. Pokaždé tam najdu perlu. Jen by tam těch perel nemuselo být vždycky tolik pohromadě.

Tentokrát jsem objevila luxusní jahody ve tvaru rajčátek. Že by povedená genetická modifikace? A za pouhých 9 korun českých! Plesnivé kousky jsou asi  detailem hodným přehlédnutí. Proč nejíst plesnivé potraviny si můžete připomenout ve článku o bramborách.

A co vy? Všímáte si taky takových přehmatů při nakupování? Nevyfotit to by byla škoda, jen pak musím rychle čapnout kočárek a vycouvat. Kvalita fotky odpovídá rychlosti couvání… Máte taky nějaké historky z nakupování? Pak se s námi podělte!

Komentáře

Na stránkách najdete články nabité zajímavostmi o jídle, bez růžových brýlí a objektivně. Jsem absolventkou VŠCHT Praha, oboru Technologie potravin (2010) a Specializace v pedagogice (2013). Od dubna 2013 se snažím popularizovat chemii skrze projekty The Chemistry is all around us-network, Noc vědců 2013, 2014, Vědu v ringu, programu AMGEN Teach aj. Nově jsem součástí projektu Scichallenge, který se právě rozbíhá. To vše pod hlavičkou VŠCHT. Hrozně ráda v rámci práce jezdím na konference po Evropě a sbírám znalosti od zkušenějších. Ale hlavně, jsem maminkou čtyř dětí.

Označeno v Seriál „Manuál zákazníka“